• Ode aan de BOER! & BOERIN!
  • Unieke producten
  • Vandaag besteld, morgen in huis!

Veilig winkelen

Met een BOER! mijn vak account kunt u eenvoudig inloggen in onze webshop. Ga direct naar uw persoonlijke dashboard ; daar vindt u een overzicht van (lopende) bestellingen, facturen en meer! Nog geen eigen BOER! mijn vak account? Registreer hier eenmalig!

Bestellen

Heeft u producten gezien in onze webshop die u wilt bestellen? Voeg ze eenvoudig toe aan uw winkelmand door bij het product te klikken op de bestelknop. U kunt te allen tijde het gewenste aantal van betreffend product wijzigen.

Heeft u liever persoonlijk contact met een van onze medewerkers? Ook dat kan natuurlijk. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen: ma t/m vrij van 08.00 uur – 17.00 uur en op vrijdag van 08.00 uur – 16.00 uur via: +31 888 282 505

Veilig winkelen

BOER! mijn vak heeft diverse veiligheidsmaatregelen getroffen op haar site, waaronder het aanbieden van een beveiligde bestel- en betaalomgeving. Bestellingen en betalingen aan BOER! mijn vak zijn veilig en vertrouwd! U herkent de veilige BOER! mijn vak-omgeving aan het slotje in de browserbalk.