• Ode aan de BOER! & BOERIN!
  • Unieke producten
  • Vandaag besteld, morgen in huis!

Kiekeboer’n

BOER! mijn vak is in het leven geroepen als blijk van waardering voor de boer én boerin. Hoe mooi is het om uit te dragen dat u boer of boerin bent of nauw betrokken bent bij het boerenleven? Zeker in deze tijd, waarin de agrarische sector grote uitdagingen te wachten staat.

We hebben gemerkt dat er veel vraag is naar items waarop het BOER!/BOERIN! mijn vak- logo staat. Voor iedereen die het boerenleven een warm hart toedraagt is de BOER! mijn vak-website in het leven geroepen. Een handige website waar je makkelijk en snel een echt BOER!/BOERIN! mijn vak-item kunt bestellen. Een gedeelte van de opbrengst van deze website gaat dit jaar naar een goed doel: Kiekeboer’n

Over Kiekeboer’n

Kiekeboer’n is een initiatief van een groep Twentse agrariërs die willen dat iedereen zich bewust is of bewust wordt van de mooie producten die door boeren gemaakt worden. Hiertoe stellen ze hun bedrijven open voor hun ‘noabers’ in heel Nederland. Ze zetten zich in voor echte ‘Boerderijeducatie’ om kinderen, jongeren en volwassenen, maar ook scholen en bedrijven uit andere sectoren te inspireren en te enthousiasmeren om trots te zijn op de boerensector.

Een diversiteit aan boeren is aangesloten bij Kiekeboer’n; melkveehouderijen, varkenshouderijen, schapenhouderijen, buffel & koeien boerderij, geitenhouderijen én ook bloementelers! Kiekeboer’n laat zien hoe veelzijdig het boerenleven kan zijn. Kiekeboer’n verzorgd trainingen en workshops, maar ook rondleidingen op diverse boerenbedrijven.

 

We kunnen zelf niet genoeg benadrukken hoe belangrijk de agrarische sector is in Nederland. En dat mag gezien worden!

Meer weten over Kiekeboer’n? Breng een bezoekje aan hun website!