• Ode aan de BOER! & BOERIN!
  • Unieke producten
  • Vandaag besteld, morgen in huis!

Over Boer! Mijn vak

Iedereen kent de traditionele beelden van koeien in de wei en gewassen op het land. Het zal u niet verbazen dat boeren verantwoordelijk zijn voor deze mooie taferelen. Een boer is trots en kritisch op zijn werk, en werkt het liefst met degelijke producten zodat hij zo min mogelijk oponthoud oploopt. Boeren is echt een ‘way of life’ en kent vaak een lange familietraditie. Dankzij de vakmanschap van onze boeren, hebben wij dagelijks gezond en heerlijk voedsel.


BOER! mijn vak
is in het leven geroepen als blijk van waardering voor de boer én boerin. Hoe mooi is het om uit te dragen dat u boer of boerin bent of nauw betrokken bent bij het boerenleven? Zeker in deze tijd, waarin de agrarische sector grote uitdagingen te wachten staat.

We hebben gemerkt dat er veel vraag is naar items waarop het BOER!/BOERIN! mijn vak- logo staat. Voor iedereen die het boerenleven een warm hart toedraagt is de BOER! mijn vak-website in het leven geroepen. Een handige website waar je makkelijk en snel een echt BOER!/BOERIN! mijn vak-item kunt bestellen.